Njoftim për shtyp

Me vendimin nr. 87/2021 datë 9.12.2021 të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë “Për emërimin e Zotit Denar Biba Kryetar të Komisionit të Autoritetit të Konkurrencës”, Z. Denar Biba është emëruar Kryetar i Komisionit të Autoritetit të Konkurrencës.
Download
14 Dhjetor, 2021

Njoftim

Autoriteti i Konkurrencës, lidhur me artikullin e publikuar në Top Channel me titull “Shtrenjtimi i bukës, i organizuar! Autoriteti i Konkurrencës nuk gjobit dot Kompanitë”, dëshiron të saktësojë sa më poshtë: Autoriteti i Konkurrencës vepron për të siguruar një konkurrencë të lirë dhe efektive në treg në zbatim të ligjit nr. 9121, datë 28.07.2003 “Për
Download
23 Shtator, 2021

Njoftim

Lidhur me shkrimet me titull: “Çmimi i bukës, Autoriteti i Konkurrencës mbron oligarkët e miellit? I kapi me shkelje, nuk i dënoi, tani thotë se do dalë me një vendim” i publikuar në portalin Albeu.com, https://albeu.com/lajme/cmimi-i-bukes-autoriteti-i-konkurrences-mbron-oligarket-e-miellit-i-kapi-me-shkelje-nuk-i-denoi-tani-thote-se-do-dale-me-nje-vendim/142066/ dhe “Shtrenjtimi i bukës, Konkurrenca thotë se mbaroi hetimin për importuesit: Do të shohim nëse do t’i gjobisim”, i publikuar
Download
9 Shtator, 2021

Rezolutë e Kuvendit “Për vlerësimin e veprimtarisë së Autoritetit të Konkurrencës për vitin 2020”

Kuvendi i Shqipërisë: – Duke vlerësuar rolin e Autoritetit të Konkurrencës në sigurimin e një konkurrence të lire dhe efektive në treg, në zbatim të ligjit nr. 9121, datë 28.7.2003 “Për mbrojtjen e konkurrencës”, i ndryshuar; – Duke njohur bashkëpunimin e këtij Autoriteti me institucionet qendrore e ato rregullatore për aktet që mund të prekin
Download
26 Maj, 2021

Fjala e Kryetares së Komisionit të Autoritetit të Konkurrencës, Znj. Latifi, në Raportimin Vjetor “Për veprimtarinë e Autoritetit të Konkurrencës për vitin 2020 dhe prioritetet për vitin 2021” në Komisionin e Ekonomisë dhe Financave

Prof. Dr. Juliana Latifi I nderuar Z. Kryetar, Të nderuar anëtarë, Viti 2020, për shkak të pandemisë Covid – 19, ka qenë sfidues për veprimtarinë e Autoritetit të Konkurrencës. Nga ky këndvështrim, veprimtaria jonë ndërmjet të tjerash ka synuar në hetimin pa ndërprerje të tregjeve të ndryshme, të cilat vlerësohen me potencial të lartë spekulimi

20 Prill, 2021

Udhëzues

Mbi praktikat më të mira për dorëzimin e provave me karakter ekonomik dhe mbledhjen e të dhënave, në rastet që kanë të bëjnë me zbatimin e 4 dhe 9 të Ligjit Nr.9121/2003 “Për Mbrojtjen e Konkurrencës”, i ndryshuar si dhe në rastet e përqendrimeve
Download
12 Mars, 2021

Advokacia e Konkurrencës dhe Strategjia e Komunikimit

Promovimi i Advokacisë së Konkurrencës dhe Fuqizimi i Kapaciteteve Institucionale të Autoritetit të Konkurrencës
Download
2 Shkurt, 2021

Dita Ndërkombëtare e Konkurrencës

5 Dhjetori është caktuar si Dita Ndërkombëtare e Konkurrencës, për shkak se në këtë datë, në vitin 1980, është miratuar nga Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara, “Seti shumëpalësh i parimeve dhe rregullave mbi kontrollin e praktikave kufizuese të biznesit”. Autoriteti Shqiptar i Konkurrencës e vlerëson këtë datë si të rëndësishme për promovimin e

5 Dhjetor, 2020

Newsletter N11 i Projektit të Binjakëzimit IPA

Newsletter N11 i Projektit të Binjakëzimit IPA
Download
11 Shtator, 2020

Ankese

  Ruani Privatësin
  PoJo

  Të dhënat tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr.9887, datë 10.03.2008, 'Për mbrojtjen e të dhënave personale', i ndryshuar.

  document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() {
  var privacyRadioInputs = document.querySelectorAll('input[name="your-privacy"]');
  var personalDetails = document.getElementById('personal-details');

  function togglePersonalDetails() {
  if (privacyRadioInputs[0].checked) {
  personalDetails.style.display = 'none';
  } else if (privacyRadioInputs[1].checked) {
  personalDetails.style.display = 'block';
  }
  }

  privacyRadioInputs.forEach(function(radio) {
  radio.addEventListener('click', togglePersonalDetails);
  });
  togglePersonalDetails();
  });