Rezolutë e Kuvendit “Për vlerësimin e veprimtarisë së Autoritetit të Konkurrencës për vitin 2019”

Kuvendi i Shqipërisë, Duke vlerësuar rolin e Autoritetit të Konkurrencës në sigurimin e një konkurrence të lirë dhe efektive në treg në zbatim të ligjit nr. 9121, datë 28.7.2003, “Për mbrojtjen e konkurrencës”, të ndryshuar; Duke njohur bashkëpunimin e këtij Autoriteti me institucionet qendrore e ato rregullatore për aktet që mund të prekin funksionimin e
Download
5 Qershor, 2020

Njoftim për pranimin e ankesave dhe dokumentacionit

Autoriteti i Konkurrencës bën me dije se, duke marrë shkasë nga situata e krijuar prej virusit COVID-19, si dhe në kuadër të masave të marra për parandalimin e përhapjes së këtij virusi, njofton se: Do të pranojë ankesa dhe dokumentacione nga subjekte të ligjit nr.9121/2003 “Për mbrojtjen e konkurrencës” (ndërmarrje/kompani, qytetarë, konsumatorë, si dhe çdo
Download
16 Mars, 2020

Newsletter N5 i Projektit të Binjakëzimit IPA

Newsletter N5 i Projektit të Binjakëzimit IPA
Download
26 Shkurt, 2020

Newsletter N4 i Projektit të Binjakëzimit IPA

Newsletter N4 i Projektit të Binjakëzimit IPA
Download
3 Shkurt, 2020

Newsletter N3 i Projektit të Binjakëzimit IPA

Newsletter N3 i Projektit të Binjakëzimit IPA
Download
17 Janar, 2020

Newsletter N2 i Projektit të Binjakëzimit IPA

Newsletter N2 i Projektit të Binjakëzimit IPA
Download
17 Dhjetor, 2019

Fjala e Kryetares së Autoritetit të Konkurrencës, Znj. Juliana Latifi, në Konferencën “Konkurrenca dhe Sipërmarrja”, mbajtur më 14 nëntor 2019

Fjala e Kryetares së Autoritetit të Konkurrencës, Znj. Juliana Latifi, në Konferencën “Konkurrenca dhe Sipërmarrja”, mbajtur më 14 nëntor 2019 E nderuar Nënkryetare e Kuvendit, Zj. Hysi I nderuar Ministër, Z.Shalsi I nderuar Kryetar i Sektorit Ekonomik i Delegacionit të Bashkimit Evropian, Z. Vera Të nderuar pjesëmarrës. Kam kënaqësinë t’ju uroj mirëseardhjen me rastin e

21 Nëntor, 2019

Ankese

  Ruani Privatësin
  PoJo

  Të dhënat tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr.9887, datë 10.03.2008, 'Për mbrojtjen e të dhënave personale', i ndryshuar.

  document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() {
  var privacyRadioInputs = document.querySelectorAll('input[name="your-privacy"]');
  var personalDetails = document.getElementById('personal-details');

  function togglePersonalDetails() {
  if (privacyRadioInputs[0].checked) {
  personalDetails.style.display = 'none';
  } else if (privacyRadioInputs[1].checked) {
  personalDetails.style.display = 'block';
  }
  }

  privacyRadioInputs.forEach(function(radio) {
  radio.addEventListener('click', togglePersonalDetails);
  });
  togglePersonalDetails();
  });