Download
13 Dhjetor, 2011

Sinjalet e një marrëveshje të ndaluar në prokurimet publike

SINJALET E NJE MARREVESHJE TE NDALUAR NE PROKURIMET PUBLIKE
Download
13 Nëntor, 2011

Fjala e Kryetares se Autoritetit te Konkurrences ne prezantimin e projektit Twinning

Fjala e Kryetares se Autoritetit te Konkurrences ne prezantimin e projektit Twinning
Download
28 Qershor, 2011

Njoftim për shitjen e autoveturës “FIAT STILLO”

Njoftim për shitjen e autoveturës “FIAT STILLO”, me Targa TR 0673 F, nëpermjet procedurës “Ankand I Hapur”. Per te download-uar dokumentat e ankandit, click me poshte. Date 05/10/2010
Download
5 Tetor, 2010

Fjala e Kryetares se AK ne Komisionin e Ekonomise se Kuvendit te Shqiperise

Fjala e Kryetares se AK ne Komisionin e Ekonomise. 2010
Download
12 Mars, 2010

E drejta e konkurrencës dhe konsumator

Broshurë “E drejta e konkurrences dhe konsumatori”
Download
2 Shkurt, 2010

Formular Ankese

Autoriteti i Konkurrencës ka publikuar së fundmi formularin për gjithë ankuesit ose bashkimit të ndërmarrjeve që ngrenë ankim. Ju lutemi të klikoni më poshtë për të shkarkuar formularin.
Download
11 Shtator, 2009

Fjala e Kryetares ne Komisionin e Ekonomise

Fjala e Kryetares ne Komisionin e Ekonomise
Download
3 Prill, 2009

Fjala e Znj. Milo (Lati) në 5-vjetorin e AK

klikoni per te pare te plote fjalimin
Download
20 Mars, 2009

Ankese

  Ruani Privatësin
  PoJo

  Të dhënat tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr.9887, datë 10.03.2008, 'Për mbrojtjen e të dhënave personale', i ndryshuar.

  document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() {
  var privacyRadioInputs = document.querySelectorAll('input[name="your-privacy"]');
  var personalDetails = document.getElementById('personal-details');

  function togglePersonalDetails() {
  if (privacyRadioInputs[0].checked) {
  personalDetails.style.display = 'none';
  } else if (privacyRadioInputs[1].checked) {
  personalDetails.style.display = 'block';
  }
  }

  privacyRadioInputs.forEach(function(radio) {
  radio.addEventListener('click', togglePersonalDetails);
  });
  togglePersonalDetails();
  });