Fjala e Z.Ruli per 5-vjetorin e AK

kliko per te pare fjalimin e plote
Download
20 Mars, 2009

Fjala e Z. Spaho per 5-vjetorin e AK

kliko per te pare te plote fjalimin

Fjala e Kryetares së AK gjatë raportimit në Kuvendin e Shqipërisë

Fjala e Kryetares së AK gjatë raportimit në Kuvendin e Shqipërisë
Download
7 Maj, 2008

Njoftim per shtyp. (08 Prill 2008)

Autoriteti i Konkurrencës dhe Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë nënshkruajnë një marrëveshje bashkëpunimi. Këtë memorandum mirëkuptimi mund ta gjeni ne rubrikën “Rreth nesh_Veprimtarite”   Fjala Kryetares_Memorandumi Dhoma Tregtise

8 Prill, 2008

Shkresë zyrtare drejtuar Komisionit Për Edukimin Dhe Mjetet e Informimit Publik

Shkresë zyrtare drejtuar Komisionit Për Edukimin Dhe Mjetet e Informimit Publik – Dërgohen mendime për një projektligj
Download
1 Shkurt, 2008

Çështje të konkurrencës në ekonomi

Monografia “Cështje të konkurrencës në ekonomi” botuar nga Prof.Asoc.Dr.Lush Perpali eshte nje trajtim i problematikës së konkurrences dhe disa fenomeneve antikonkurruese, pare ne kendveshtrimin e teorise se ekonomise, perqasjes me legjislacionin ne kete fushe, si dhe rasteve konkrete te shqyrtuara per praktikat qe demtojne konkurrencen e lire dhe efektive ne treg. Ne teresine e tij,

7 Janar, 2008

Politika Kombëtare e Konkurrencës

Miratuar nga Komisioni i Konkurrencës, me vendim nr. 43, datë 28.12.2006, në zbatim të nenit 24/a, të ligjit nr. 9121 “Për mbrojtjen e konkurrencës”
Download
19 Nëntor, 2007

Fjalorth Terminologjik i Konkurrencës

Ketu mund te njiheni me termat me te njohura te konkurrences te njohura nga Politika Europiane e Konkurrences

11 Nëntor, 2007

Ankese

  Ruani Privatësin
  PoJo

  Të dhënat tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr.9887, datë 10.03.2008, 'Për mbrojtjen e të dhënave personale', i ndryshuar.

  document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() {
  var privacyRadioInputs = document.querySelectorAll('input[name="your-privacy"]');
  var personalDetails = document.getElementById('personal-details');

  function togglePersonalDetails() {
  if (privacyRadioInputs[0].checked) {
  personalDetails.style.display = 'none';
  } else if (privacyRadioInputs[1].checked) {
  personalDetails.style.display = 'block';
  }
  }

  privacyRadioInputs.forEach(function(radio) {
  radio.addEventListener('click', togglePersonalDetails);
  });
  togglePersonalDetails();
  });