Njoftim për shtyp

Sot më datë 16 maj 2024, Kryetari i Autoritetit të Konkurrencës, z. Denar Biba, mirëpriti në një vizitë zyrtare në ambientet e Autoritetit të Konkurrencës një përfaqësi të Autoritetit Turk të Konkurrencës, të përbërë nga: z. Hasan Hüseyin Ünlü dhe z. Berat Uzun, Anëtarë të Bordit të Konkurrencës si dhe z. Ferhat Topkaya, zv. President i Autoritetit Turk të Konkurrencës.

Gjatë kësaj vizite u shkëmbyen ide dhe mendime për praktikat më të mira të dy institucioneve duke e vënë theksin sidomos tek nevoja për bashkëpunim të dyanshëm, shkëmbimi i eksperiencës midis dy institucioneve si dhe mundësia e trainimeve me qëllim rritjen e kapaciteteve të stafit të Autoritetit Shqiptar të Konkurrencës.

Në vijim të vizitës zyrtare, delegacioni Turk u shoqërua në Kryesinë e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, ku u zhvillua një takim kortezie me Kryetarin e Komisionit për Ekonominë dhe Financat, z. Eduard Shalsi. Në këtë vizitë z. Shalsi ndër të tjera theksoi nevojën për intensifikimin e marrëdhënieve dypalëshe midis Shqipërisë dhe Turqisë edhe në fushën e konkurrencës.

Në përfundim të takimit, nga ana e delegacionit të Autoritetit Turk të Konkurrencës u ftuan Kryetari i Autoritetit të Konkurrencës z. Biba si dhe z. Eduard Shalsi të jenë pjesë e konferencës mbi konkurrencën e cila do të zhvillohet në Stamboll, Turqi në datat 30 Shtator – 2 Tetor 2024

Për më tepër, ju lutem konsultoni faqen zyrtare të Autoritetit të Konkurrencës në http://caa.gov.al

Shkarko Njoftimin

Ankese

  Ruani Privatësin
  PoJo

  Të dhënat tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr.9887, datë 10.03.2008, 'Për mbrojtjen e të dhënave personale', i ndryshuar.

  document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() {
  var privacyRadioInputs = document.querySelectorAll('input[name="your-privacy"]');
  var personalDetails = document.getElementById('personal-details');

  function togglePersonalDetails() {
  if (privacyRadioInputs[0].checked) {
  personalDetails.style.display = 'none';
  } else if (privacyRadioInputs[1].checked) {
  personalDetails.style.display = 'block';
  }
  }

  privacyRadioInputs.forEach(function(radio) {
  radio.addEventListener('click', togglePersonalDetails);
  });
  togglePersonalDetails();
  });