Pjesëmarrja e Shqipërisë në sesionin e 66 të Takimit Vjetor të Pranverës të American Bar Association në Washington DC, Shtetet e Bashkuara të Amerikës

American Bar Association, Seksioni Antitrust Law po zhvillon sesionin e 66 të Takimit Vjetor të Pranverës në datat 11-13 Prill 2018 në Washington DC, Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

 

 

Në këtë takim marrin pjesë përfaqësues të lartë ndërkombëtar nga 66 shtete, nga autoritetet e konkurrencës dhe mbrojtjes konsumatore, studiot ligjore, akademia dhe komuniteti i biznesit për të diskutuar çështjet ligjore dhe ekonomike të ligjit anti-trust dhe mbrojtjes së konkurrencës.

 

 

 

Kryetarja e Autoritetit të Konkurrencës, Prof. Dr. Juliana Latifi, është e ftuar të prezantojë në panelin “Eastern Europe: Agencies On Front Line Of Free Markets” që do të zhvillohet në datën 12 Prill 2018. Në këtë panel marrin pjesë kryetarët e Autoritetit Ukrainas të Konkurrencës dhe Autoritetit Lituanez të Konkurrencës.

Kryetarja e Autoritetit të Konkurrencës do të paraqesë eksperiencën dhe sfidat e Autoritetit Shqiptar të Konkurrencës në zbatimin e ligjit për mbrojtjen e konkurrencës dhe promovimin e advokacisë së konkurrencës.

 

Njoftim_per_shtyp_ABA

Ankese

  Ruani Privatësin
  PoJo

  Të dhënat tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr.9887, datë 10.03.2008, 'Për mbrojtjen e të dhënave personale', i ndryshuar.

  document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() {
  var privacyRadioInputs = document.querySelectorAll('input[name="your-privacy"]');
  var personalDetails = document.getElementById('personal-details');

  function togglePersonalDetails() {
  if (privacyRadioInputs[0].checked) {
  personalDetails.style.display = 'none';
  } else if (privacyRadioInputs[1].checked) {
  personalDetails.style.display = 'block';
  }
  }

  privacyRadioInputs.forEach(function(radio) {
  radio.addEventListener('click', togglePersonalDetails);
  });
  togglePersonalDetails();
  });