Njoftim per shtyp. Date 05.12.2007

Ju njoftojmë se ditën e enjte, datë 5 dhjetor 2007, ora 12:20, në ambientet e Autoritetit të Konkurrencës, do të zhvillohet ceremonia e nënshkrimit të memorandumit të bashkëpunimit midis Autoritetit të Konkurrencës të Shqipërisë dhe Komisionit për Mbrojtjen e Konkurrencës të Maqedonisë. Pas kësaj ceremonie do të ketë një konferencë për mediat me Znj. Lindita Milo, Kryetare e Autoritetit të Konkurrencës dhe Z. Cedomir Kraljevski, President i Komisionit për Mbrojtjen e Konkurrencës së Maqedonisë.
Autoriteti i Konkurrencës fton gjithë gazetarët e medias së shkruar dhe asaj elektronike të marrin pjesë në këtë ceremoni.
Ju faleminderit për vëmendjen tuaj,
Kabineti

Ankese

  Ruani Privatësin
  PoJo

  Të dhënat tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr.9887, datë 10.03.2008, 'Për mbrojtjen e të dhënave personale', i ndryshuar.

  document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() {
  var privacyRadioInputs = document.querySelectorAll('input[name="your-privacy"]');
  var personalDetails = document.getElementById('personal-details');

  function togglePersonalDetails() {
  if (privacyRadioInputs[0].checked) {
  personalDetails.style.display = 'none';
  } else if (privacyRadioInputs[1].checked) {
  personalDetails.style.display = 'block';
  }
  }

  privacyRadioInputs.forEach(function(radio) {
  radio.addEventListener('click', togglePersonalDetails);
  });
  togglePersonalDetails();
  });