Urim për festat e fundvitit!

Autoriteti i Konkurrencë ju uron Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri !

Ankese

    Ruani Privatësin
    PoJo

    Të dhënat tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr.9887, datë 10.03.2008, 'Për mbrojtjen e të dhënave personale', i ndryshuar.