Takimi i Grupit Ndërqeveritar të Ekspertëve mbi Konkurrencën, Ligjin dhe Politikat

Në datat 05-07 korrik 2017, në Gjenevë u organizua nga UNCTAD takimi i “Grupit Ndërqeveritar të Ekspertëve mbi Konkurrencën, Ligjin dhe Politikat”. Në këtë takim të organizuar nga UNCTAD, Kryetarja e Autoritetit të Konkurrencës mori pjesë si paneliste e ftuar në seksionin me temë: “Sfidat e regjimeve të kontrolleve të përqendrimeve për autoritetet e vogla dhe të reja të konkurrencës.

Ankese

  Ruani Privatësin
  PoJo

  Të dhënat tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr.9887, datë 10.03.2008, 'Për mbrojtjen e të dhënave personale', i ndryshuar.

  document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() {
  var privacyRadioInputs = document.querySelectorAll('input[name="your-privacy"]');
  var personalDetails = document.getElementById('personal-details');

  function togglePersonalDetails() {
  if (privacyRadioInputs[0].checked) {
  personalDetails.style.display = 'none';
  } else if (privacyRadioInputs[1].checked) {
  personalDetails.style.display = 'block';
  }
  }

  privacyRadioInputs.forEach(function(radio) {
  radio.addEventListener('click', togglePersonalDetails);
  });
  togglePersonalDetails();
  });