Rasti: Krijimi i një ndërmarrje të përbashkët me funksione të plota, nga shoqëritë ILS sp. z.o.o. dhe Danx Group A/S.

Rasti: Krijimi i një ndërmarrje të përbashkët me funksione të plota, nga shoqëritë ILS sp. z.o.o. dhe Danx Group A/S.
Njoftim_per_Shtyp_ILS_sp._z.o.o__Danx_Group_AS_-_JV

Ankese

    Ruani Privatësin
    PoJo

    Të dhënat tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr.9887, datë 10.03.2008, 'Për mbrojtjen e të dhënave personale', i ndryshuar.