RAPORTIMI NE KOMISIONIN E EKONOMISE DHE FINANCAVE TE KUVENDIT TE SHQIPERISE

Raportimi në Komisionin për Ekonominë dhe Financat të Kuvendit në lidhje me raportin e Autoritetit të Konkurrencës për vitin 2013 dhe prioritetet 2014.

Ankese

    Ruani Privatësin
    PoJo

    Të dhënat tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr.9887, datë 10.03.2008, 'Për mbrojtjen e të dhënave personale', i ndryshuar.