Njoftim per shtyp Sigurimet

Autoriteti i Konkurrencës vendosi masën e gjobës ndaj 8 ndermarrjeve te sigurimeve për marrëveshje të ndaluar në tregun e sigurimit të detyrueshëm motorrik ndaj palëve të treta (MTPL) si dhe i rekomandoi AMF marrjen e disa masave për të rritur konkurrencën në këtë treg.

 

 

Ankese

    Ruani Privatësin
    PoJo

    Të dhënat tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr.9887, datë 10.03.2008, 'Për mbrojtjen e të dhënave personale', i ndryshuar.