NJOFTIM PER SHTYP Mbi organizimin e seminarit trajnues me gjyqtaret shqiptarë “Llogaritja e gjobave dhe rishikimi gjyqësor ne rastet e shkeljeve të konkurrencës

NJOFTIM PER SHTYP
Mbi organizimin e seminarit trajnues me gjyqtaret shqiptarë
“Llogaritja e gjobave dhe rishikimi gjyqësor ne rastet e shkeljeve të konkurrencës

 

Njoftim_per_Shtyp_Unctad

Ankese

    Ruani Privatësin
    PoJo

    Të dhënat tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr.9887, datë 10.03.2008, 'Për mbrojtjen e të dhënave personale', i ndryshuar.