Njoftim për shtyp

“Për disa rekomandime mbi dokumentin e AKEP “Analiza e tregut celular: Tregjet me shumicë të terminimit dhe tregu me pakicë i shërbimeve publike celulare”

 

Njoftim shtypi-AKEP

Ankese

    Ruani Privatësin
    PoJo

    Të dhënat tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr.9887, datë 10.03.2008, 'Për mbrojtjen e të dhënave personale', i ndryshuar.