Njoftim per shtyp.

“Disa shqetësime për mirëfunksionimin e tregut të prodhimit dhe tregtimit të bukës në Qarkun e Korçës”

njoftim per mediat buka korce

Ankese

    Ruani Privatësin
    PoJo

    Të dhënat tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr.9887, datë 10.03.2008, 'Për mbrojtjen e të dhënave personale', i ndryshuar.