Njoftim Për ndalimin e Marrëveshjes në Tregun e Prodhimit të Bukës në Qarkun e Fierit

Për ndalimin e Marrëveshjes në Tregun e Prodhimit të Bukës në Qarkun e Fierit
Në mbledhjen e datës 01 tetor 2007, Komisioni i Konkurrencës mori në shqyrtim Raportin e Grupit të Punës për përfundimin e procedurës së Hetimit Paraprak dhe rezultatet e inspektimeve të kryera, prej

njoftim per shtyp_marreveshja_buka

Ankese

    Ruani Privatësin
    PoJo

    Të dhënat tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr.9887, datë 10.03.2008, 'Për mbrojtjen e të dhënave personale', i ndryshuar.