Njoftim Mbi Hapjen e Hetimit Të Përgjithshëm në Sektorin e Energjisë

Mbi Hapjen e Hetimit Të Përgjithshëm në Sektorin e Energjisë
Në mbledhjen e ditës së sotme, Komisioni i Konkurrencës vendosi hapjen e një hetimi të përgjithshëm në sektorin e energjisë. Ky hetim mbështetet në nenin 41 të ligjit “Për mbrojtjen e konkurrencës” dhe do të shtrihet në të gjithë sektorin e energjisë…

 

Njoftim per shtyp_energjia

Ankese

  Ruani Privatësin
  PoJo

  Të dhënat tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr.9887, datë 10.03.2008, 'Për mbrojtjen e të dhënave personale', i ndryshuar.

  document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() {
  var privacyRadioInputs = document.querySelectorAll('input[name="your-privacy"]');
  var personalDetails = document.getElementById('personal-details');

  function togglePersonalDetails() {
  if (privacyRadioInputs[0].checked) {
  personalDetails.style.display = 'none';
  } else if (privacyRadioInputs[1].checked) {
  personalDetails.style.display = 'block';
  }
  }

  privacyRadioInputs.forEach(function(radio) {
  radio.addEventListener('click', togglePersonalDetails);
  });
  togglePersonalDetails();
  });