Greqi
Presidenti i Komisionit Helen të Konkurrencës, Prof. Ioannis Lianos, dhe Kryetarja e Autoritetit të Konkurrencës,
Spanjë
Presidentja e Komisionit Kombëtar Spanjoll për Tregjet dhe Konkurrencën, Prof. Dr. Cani Fernández Vicién, dhe
Kroaci
Kryetari i Autoritetit Kroat të Konkurrencës, Z. Mladen Cerovac, dhe Kryetarja e Autoritetit të Konkurrencës,
Maltë
Kryetarja e Autoritetit Maltez për Konkurrencën dhe Mbrojtjen e Konsumatorit, Inġ. Helga Pizzuto, dhe Kryetarja
Turqi
Presidenti i Autoritetit Turk të Konkurrencës, Prof. Dr. Ömer Torlak, dhe Kryetarja e Autoritetit të
Austri
Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit Federal Austriak të Konkurrencës, Dr. Theodor Thanner, dhe Kryetarja e
Itali
Presidenti i Autoritetit Italian Garant të Konkurrencës dhe të Tregut, Z. Giovanni Pitruzzella, dhe Kryetarja
Kosovë
Kryetari i Komisionit Kosovar të Konkurrencës, Z. Osman Ejupi, dhe Kryetarja e Autoritetit Shqiptar të
Hungari
Më 18.06.2009 Presidenti i Autoritetit Hungarez të Konkurrencës, Z. Zoltán Nagy, dhe Kryetarja e Autoritetit
Maqedoni
Më 05.12.2007 u nënshkrua Memorandumi i Mirëkuptimit midis Autoritetit të Konkurrencës i përfaqësuar nga Zj.

Ankese

  Ruani Privatësin
  PoJo

  Të dhënat tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr.9887, datë 10.03.2008, 'Për mbrojtjen e të dhënave personale', i ndryshuar.

  document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() {
  var privacyRadioInputs = document.querySelectorAll('input[name="your-privacy"]');
  var personalDetails = document.getElementById('personal-details');

  function togglePersonalDetails() {
  if (privacyRadioInputs[0].checked) {
  personalDetails.style.display = 'none';
  } else if (privacyRadioInputs[1].checked) {
  personalDetails.style.display = 'block';
  }
  }

  privacyRadioInputs.forEach(function(radio) {
  radio.addEventListener('click', togglePersonalDetails);
  });
  togglePersonalDetails();
  });