Hungari

Më 18.06.2009 Presidenti i Autoritetit Hungarez të Konkurrencës, Z. Zoltán Nagy, dhe Kryetarja e Autoritetit të Konkurrencës, Zj. Lindita Milo (Lati), nënshkruan një Marrëveshje Bashkëpunimi me qëllim forcimin e bashkëpunimit në fushën e Konkurrencës.

Dokument

Ankese

    Ruani Privatësin
    PoJo

    Të dhënat tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr.9887, datë 10.03.2008, 'Për mbrojtjen e të dhënave personale', i ndryshuar.