English Shqip
 
 
Publikime >> Buletinet e vendimeve
Buletini ZYRTAR Nr .11 I VENDIMEVE TE KK
Buletini ZYRTAR Nr .11 I VENDIMEVE TE KK
• lexo më tepër
Buletini ZYRTAR Nr .10 I VENDIMEVE TE KK
Buletini ZYRTAR Nr .10 I VENDIMEVE TE KK
• lexo më tepër
BULETINI ZYRTAR NR. 9 I VENDIMEVE TE KK
Buletini ZYRTAR Nr .9 I VENDIMEVE TE KK
• lexo më tepër
BULETINI ZYRTAR NR. 8 I VENDIMEVE TE KK
Buletini ZYRTAR Nr .8 I VENDIMEVE TE KK
• lexo më tepër
BULETINI ZYRTAR NR.7 I VENDIMEVE TE KK
BULETINI NR 7 I VENDIMEVE TE KOMISIONIT TE KONKURRENCES
• lexo më tepër
BULETINI ZYRTAR NR. 6 VENDIMEVE TE KK
BULETINI ZYRTAR I VENDIMEVE TE KOMISIONIT TE KONKURRENCES
• lexo më tepër
BULETINI ZYRTAR NR. 5 VENDIMEVE TE KK
BULETINI ZYRTAR NR.5, 2009
• lexo më tepër
Buletini zyrtar. Nr.3
Buletini zyrtar. Nr.3
• lexo më tepër
Buletini Zyrtar NR.2 pjesa 2
Buletini Zyrtar NR.2 pjesa 2
• lexo më tepër
Buletini zyrtar Nr.2 pjesa1
Buletini zyrtar Nr.2 pjesa1
• lexo më tepër
Të reja
Përmbledhje Ekzekutive e Raportit Vjetor 2016 të AK dhe sfidat për 2017.
Përmbledhje Ekzekutive e Raportit Vjetor 2016 të AK dhe sfidat për 2017.
lexo më tepër
Fjala e Kryetares së AK-së në Komisionin e Ekonomisë dhe Financave të Kuvendit të Shqipërisë.
Fjala e Kryetares së AK-së në kuadër të prezantimit të raportit të veprimtarisë  së Autoritetit të Konkurrencës për vitin 2016 në Komisionin e Ekonomisë dhe Financave – Kuvendi Shqipërisë.
lexo më tepër
Njoftim Paraprak Përqendrimi - Ferrero International S.A / Fannie May Confections Brands Inc.
Njoftim Paraprak Përqendrimi Rasti: Përftim Kontrolli: Ferrero International S.A / Fannie May Confections Brands Inc. 
lexo më tepër