sq Kanali RSS i Autoritetit te Konkurrences Te rejat me te fundit te Autoritetit te Konkurrences Tue, 19 Sep 2017 20:41:13 +0200 Zend_Feed_Writer 1.12.7 (http://framework.zend.com) http://caa.gov.al Autorizimi i përqëndrimit të realizuar nëpërmjet blerjes së disa aseteve, detyrimeve dhe marrëdhenieve ligjore të ndërrmarjes Veneto Banca S.p.A nga Intesa Sanpaolo S.p.A. http://caa.gov.al/cases/read/id/6 http://caa.gov.al/cases/read/id/6 Autorizimi i përqendrimit i realizuar nëpërmjet blerjes së aseteve të ndërmarrjes Izi Mobil Telekomunikacije d.d. nga Telekom Slovenije d.d. http://caa.gov.al/cases/read/id/5 http://caa.gov.al/cases/read/id/5 Mbyllja e Hetimit Paraprak në tregun e tregtimit të produkteve lëndë e parë për prodhimin e brumërave për bukë dhe nën produktet e saj, konkretisht ndaj ndërmarrjes “Nelly” SHPK http://caa.gov.al/cases/read/id/4 http://caa.gov.al/cases/read/id/4 Vendim nr. 474, datë 14.09.2017 http://caa.gov.al/decisions/read/id/677 http://caa.gov.al/decisions/read/id/677 Vendim nr. 473, datë 14.09.2017 http://caa.gov.al/decisions/read/id/676 http://caa.gov.al/decisions/read/id/676 Vendim nr. 472, datë 14.09.2017 http://caa.gov.al/decisions/read/id/675 http://caa.gov.al/decisions/read/id/675 Njoftim Paraprak Përqendrimi - Intesa Sanpaolo S.p.A./ Veneto Banca S.p.A. http://caa.gov.al/news/read/id/389 http://caa.gov.al/news/read/id/389 Vendim nr. 471, datë 25.07.2017 http://caa.gov.al/decisions/read/id/674 http://caa.gov.al/decisions/read/id/674 Takimi i Grupit Ndërqeveritar të Ekspertëve  mbi  Konkurrencën, Ligjin dhe Politikat http://caa.gov.al/news/read/id/388 http://caa.gov.al/news/read/id/388 Vlerësimi i ankesës së ‘Ora’ sh.a http://caa.gov.al/cases/read/id/3 http://caa.gov.al/cases/read/id/3