English Shqip
 
 
Publikime >> Të tjera
Fjala e Kryetares ne Komisionin e Ekonomise
Fjala e Kryetares ne Komisionin e Ekonomise
• lexo më tepër
Fjala e Z. Spaho per 5-vjetorin e AK
klick per te pare te plote fjalimin
• lexo më tepër
Fjala e Z.Ruli per 5-vjetorin e AK
klick per te pare fjalimin e plote
• lexo më tepër
Fjala e Znj. Milo(Lati) per 5-vjetorin e AK
klickoni per te pare te plote fjalimin
• lexo më tepër
Fjala e Kryetares se AK_Raportimi ne Kuvendin e Shqiperise
Fjala e Kryetares se AK_Raportimi ne Kuvendin e Shqiperise
• lexo më tepër
KOMISIONIT PËR EDUKIMIN DHE MJETET E INFORMIMIT PUBLIK. Dërgohen mendime për një projektligj
KOMISIONIT PËR EDUKIMIN DHE MJETET E INFORMIMIT PUBLIK. Dërgohen mendime për një projektligj
• lexo më tepër
Cështje të konkurrencës në ekonomi.
Monografia "Cështje të konkurrencës në ekonomi" botuar nga Prof.Asoc.Dr.Lush Perpali eshte nje trajtim i problematikës së konkurrences dhe disa fenomeneve antikonkurruese, pare ne kendveshtrimin e teorise se ekonomise, perqasjes me ...
• lexo më tepër
Fjalorth Terminologjik i Konkurrences
Ketu mund te njiheni me termat me te njohura te konkurrences te njohura nga Politika Europiane e Konkurrences
• lexo më tepër
Politika Kombetare e Konkurrences
Miratuar nga Komisioni i Konkurrencës, me vendim nr. 43, datë 28.12.2006, në zbatim të nenit 24/a, të ligjit nr. 9121 “Për mbrojtjen e konkurrencës”
• lexo më tepër
Të reja
SHPALLJE PËR NJË VEND TË LIRË PUNE, LËVIZJE PARALELE DHE NGRITJE NË DETYRË
SHPALLJE PËR NJË VEND TË LIRË PUNE, LËVIZJE PARALELE DHE NGRITJE NË DETYRË: Inspektor  (TIK) në Drejtorinë e Analizës dhe Metodologjisë së Tregjeve Kategoria e pagës III-a
lexo më tepër
SHPALLJE PËR NJË VEND TË LIRË PUNE, LËVIZJE PARALELE DHE NGRITJE NË DETYRË
SHPALLJE PËR NJË VEND TË LIRË PUNE, LËVIZJE PARALELE DHE NGRITJE NË DETYRË: Drejtor  në Drejtorinë e Analizës dhe Metodologjisë së Tregjeve Kategoria e pagës II-b
lexo më tepër
SHPALLJE PËR NJË VEND TË LIRË PUNE, LËVIZJE PARALELE DHE NGRITJE NË DETYRË
SHPALLJE PËR NJË VEND TË LIRË PUNE, LËVIZJE PARALELE DHE NGRITJE NË DETYRË: Drejtor në Drejtorinë e Integrimit dhe Komunikimit Kategoria e pagës II-b
lexo më tepër