English Shqip
 
 
Publikime >> Të tjera
BROSHURE : KONKURRENCA NE SHQIPERI
BROSHURE : KONKURRENCA NE SHQIPERI
• lexo më tepër
SINJALET E NJE MARREVESHJE TE NDALUAR NE PROKURIMET PUBLIKE
SINJALET E NJE MARREVESHJE TE NDALUAR NE PROKURIMET PUBLIKE
• lexo më tepër
BROSHURA INFORMUESE
BROSHURA
• lexo më tepër
AKTET LIGJORE DHE NENLIGJORE NE FUSHEN E KONKURRENCES
AKTET LIGJORE DHE NENLIGJORE NE FUSHEN E KONKURRENCES
• lexo më tepër
Fjala e Kryetares se Autoritetit te Konkurrences ne prezantimin e projektit Twinning
Fjala e Kryetares se Autoritetit te Konkurrences ne prezantimin e projektit Twinning
• lexo më tepër
Fjala e Kryetares se AK ne Kuvendin e Shqiperise
Raportimi ne Kuvendin e Shqiperise
• lexo më tepër
Njoftim për shitjen e autoveturës “FIAT STILLO"
Njoftim për shitjen e autoveturës “FIAT STILLO”, me Targa TR 0673 F, nëpermjet procedurës “Ankand I Hapur”. Per te download-uar dokumentat e ...
• lexo më tepër
Fjala e Kryetares se AK ne Komisionin e Ekonomise se Kuvendit te Shqiperise
Fjala e Kryetares se AK ne Komisionin e Ekonomise.
• lexo më tepër
Broshure : "E drejta e konkurrences dhe konsumatori"
"E drejta e konkurrences dhe konsumatori"
• lexo më tepër
Formular Ankese
Autoriteti i Konkurrences ka publikuar se fundmi formularin per gjithe ankuesit ose bashkimit te ndermarrjeve qe ngrene ankim. Clickoni ketu per te download-uar formualarin
• lexo më tepër
Të reja
Përmbledhje Ekzekutive e Raportit Vjetor 2016 të AK dhe sfidat për 2017.
Përmbledhje Ekzekutive e Raportit Vjetor 2016 të AK dhe sfidat për 2017.
lexo më tepër
Fjala e Kryetares së AK-së në Komisionin e Ekonomisë dhe Financave të Kuvendit të Shqipërisë.
Fjala e Kryetares së AK-së në kuadër të prezantimit të raportit të veprimtarisë  së Autoritetit të Konkurrencës për vitin 2016 në Komisionin e Ekonomisë dhe Financave – Kuvendi Shqipërisë.
lexo më tepër
Njoftim Paraprak Përqendrimi - Ferrero International S.A / Fannie May Confections Brands Inc.
Njoftim Paraprak Përqendrimi Rasti: Përftim Kontrolli: Ferrero International S.A / Fannie May Confections Brands Inc. 
lexo më tepër