Njoftime për shtyp
Njoftim
Autoriteti i Konkurrencës kërkon bashkëpunimin e konsumatorëve dhe të subjekteve nëpërmjet denoncimit të rasteve të vendosjes së çmimeve abuzive ndaj produkteve farmaceutike dhe parafarmaceutike: ilaçe, suplemente, xhel dezinfektues dhe maska mbrojtëse.

Nëse dispononi fatura ose prova të tjera, jeni të lutur t'i dërgoni në adresën tonë zyrtare: competition@caa.gov.al