Njoftime për shtyp
Njoftim për media
Autoriteti i Konkurrencës bën me dije se, duke marrë shkas nga situata e krijuar si pasojë e virusit COVID19, mbledhjet e Komisionit të Konkurrencës dhe seancat dëgjimore të planifikuara gjatë periudhës 15 mars - 31 mars do të shtyhen për në muajin prill.