Njoftime për shtyp
Njoftim për shtyp për raportimin e Raportit Vjetor 2017
Kryetarja e Autoritetit të Konkurrencës, Znj. Juliana Latifi raportoi sot në datë 13.3.2018 pranë Komisionit Parlamentar të Ekonomisë dhe Financave, në Kuvendin e Shqipërisë  “Raportin vjetor të vitit 2017 dhe prioritetet për vitin 2018”.