English Shqip
 
 
Njoftime >> Njoftime përqëndrimesh
Njoftim Paraprak Përqendrimi - Balfin SHPK / ITD SHPK / Investment Joti - Infosoft Group SHPK
Njoftim Paraprak Përqendrimi

Rasti: Përftim Kontrolli: Balfin SHPK / ITD SHPK / Investment Joti - Infosoft Group SHPK


02.06.2017

File: Shkarko
 
 
Të reja
SHPALLJE PËR NJË VEND TË LIRE PUNE, LËVIZJE PARALELE DHE NGRITJE NE DETYRE
SHPALLJE PËR NJË VEND TË LIRE PUNE, LËVIZJE PARALELE DHE NGRITJE NE DETYRE Drejtor në Drejtorinë e Mbikqyrjes Tregjeve të SHërbimit/ Jo Prodhuese Kategoria e pagës II-b
lexo më tepër
Njoftim për shpallje fituesi
Për pozicionin, Drejtor i Drejtorisë se Integrimit dhe Komunikimit 
lexo më tepër
Njoftim për shpallje fituesi
Për pozicionin, Inspektor(TIK) në Drejtorinë e Analizës dhe Metodologjisë së Tregjeve
lexo më tepër