English Shqip
 
 
Njoftime >> Njoftime përqëndrimesh
NJOFTIM PARAPRAK PËRQËNDRIMI
Rasti: Përftim kontrolli  Banka e Kreditit të Shqipërisë Sh.a / Anika Enterprises SA  
01.06.2009 • lexo më tepër
NJOFTIM PARAPRAK PËRQËNDRIMI
Rasti: Përftim kontrolli-   CEZ as /OSSH  SHA
27.04.2009 • lexo më tepër
Njoftim paraprak përqëndrimi
Rasti TBIH Financial Servis Group N.V(TBIH)/Viena Insurance Group/SIGMA sha
13.04.2009 • lexo më tepër
Njoftim paraprak perqendrimi.
Rasti: Përftim kontrolli të vetëm/ 532- LUFTHANSA AG /AUSTRIAN AIRLINES AG  
24.03.2009 • lexo më tepër
NJOFTIM PARAPRAK PERQENDRIMI.
Rasti: Përftim Kontrolli/ 407- PORSCHE /VOLKSWAGEN
24.11.2008 • lexo më tepër
Njoftime per shtyp mbi vendimet Nr 84 dhe Nr 85 per autorizime perqendrimesh
Autoriteti i Konkurrencës autorizon përqendrimin e realizuar nëpërmjet bashkimit të shoqërisë Wrigley Jr. Company dhe shoqërisë Mars Incorporated Në mbledhjen e datës 29 korrik 2007, ...
11.09.2008 • lexo më tepër
NJOFTIM PARAPRAK PERQENDRIMI.
Rasti: Deutsche Telekom AG - OTE(Hellenic Telekommunication Organization)
18.08.2008 • lexo më tepër
NJOFTIM PARAPRAK PERQENDRIMI
(Rasti Mars Incorporated /Wm Wrigley Jr. Company))  
25.07.2008 • lexo më tepër
NJOFTIM PARAPRAK PERQENDRIMI. (Rasti Delta Maxi d.o.o— Euro Max Shpk)
Rasti Delta Maxi d.o.o— Euro Max Shpk
17.06.2008 • lexo më tepër
NJOFTIM PARAPRAK PËRQËNDRIMI
(Rasti Antea Cement ShA- Alba Cement Italia Shpk)
12.03.2008 • lexo më tepër
Të reja
SHPALLJE PËR NJË VEND TË LIRE PUNE, LËVIZJE PARALELE DHE NGRITJE NE DETYRE
SHPALLJE PËR NJË VEND TË LIRE PUNE, LËVIZJE PARALELE DHE NGRITJE NE DETYRE Drejtor në Drejtorinë e Mbikqyrjes Tregjeve të SHërbimit/ Jo Prodhuese Kategoria e pagës II-b
lexo më tepër
Njoftim për shpallje fituesi
Për pozicionin, Drejtor i Drejtorisë se Integrimit dhe Komunikimit 
lexo më tepër
Njoftim për shpallje fituesi
Për pozicionin, Inspektor(TIK) në Drejtorinë e Analizës dhe Metodologjisë së Tregjeve
lexo më tepër