English Shqip
 
 
Njoftime >> Njoftime përqëndrimesh
Njoftim Paraprak Përqendrimi
Njoftim Paraprak Përqendrimi Rasti: Përftim Kontrolli  Asahi Group Holdings Ltd. – Peroni – Grolsch- Meantime- SABMiller Plc.- Anheuser Busch InBev
07.06.2016 • lexo më tepër
Rasti: Përftim Kontrolli Continental Oil & Gas – Stream Oil & Gas Ltd. – Transatlantic Petrlium Ltd.
Rasti: Përftim Kontrolli Continental Oil & Gas – Stream Oil & Gas Ltd. – Transatlantic Petrlium Ltd.
16.02.2016 • lexo më tepër
Njoftim Paraprak Përqendrimi
Rasti: Përftim Kontrolli Kastrati Sh.a / Auto Star Albania Sh.a
04.12.2015 • lexo më tepër
Njoftim paraprak perqendrimi
Njoftim paraprak përqendrimi. Rasti: Venice European Investments Capital S.p.A  /  Costa Edutainment S.p.A
27.11.2015 • lexo më tepër
Njoftim paraprak përqendrimi
Rasti: Përftim kontrolli / Bashkim me përthithje:  Banka Credins Sh.a  - Credins Leasing Sh.a
08.10.2015 • lexo më tepër
Njoftim paraprak përqendrimi
Rasti: Përftim Kontrolli Raiffesien Leasing  SHA / Tirana Leasing SHA
07.08.2015 • lexo më tepër
Njoftim Paraprak Përqendrimi
Rasti: Përftim Kontrolli Nokia Corporation / Alcatel Lucent
22.06.2015 • lexo më tepër
Njoftim Paraprak Përqendrimi
Rasti: Përftim Kontrolli Tranzit Sh.p.k / Credit Agricole Albania Bank Sh.a / IUB Holding
26.05.2015 • lexo më tepër
Njoftim Paraprak Përqendrimi
Rasti: Përftim Kontrolli  Trans-Atlantic Petroleum Ltd  - Stream Oil & Gas Ltd
14.10.2014 • lexo më tepër
NJOFTIM PARAPRAK PËR PËRJASHTIM NGA NDALIMI I MARRËVESHJES
NJOFTIM PARAPRAK PËR PËRJASHTIM NGA NDALIMI I MARRËVESHJES : “NDËRMJET DIGITALB - OPERATOR TELEVIZIV”
08.07.2014 • lexo më tepër
Të reja
Vendim nr. 471, datë 25.07.2017
Vlerësimi si jashtë kompetence i ankesës së ‘Ora’ sh.a dhe përcjellja e ankesës pranë Autoritetit të Mediave Audiovizive.
lexo më tepër
Njoftim Paraprak Përqendrimi - TELEKOM SLOVENIJE d.d / IZI MOBIL TELEKOMUNIKACIJE d.d
Autoriteti i Konkurrencës ka marrë njoftimin e transaksionit të realizuar me anë të “Marrëveshjes për blerjen e aseteve”, të nënshkruar me datë 30 Qershor 2017 nëpërmjet të cilës synohet të realizohet blerja e aseteve të IZI  MOBIL Telekomunikacije d.d ...
lexo më tepër
Vendim nr. 465, datë 20.06.2017
Autorizimi i përqendrimit të realizuar nëpërmjet përftimit të kontrollit mbi shitjen dhe transferimin e kuotës prej 49% të ndërmarrjes ITD SHPK, nga INVESTMENT JOTI-INFOSOFT GROUP SHPK tek Balfin SHPK
lexo më tepër