English Shqip
 
 
Njoftime >> Njoftime për shtyp
NJOFTIM PËR MEDIAT
"Për abuzim me pozitën dominuese të ndërmarrjes "Romano Port" SHA në tregun e ngarkim-shkarkimit të gazit të lëngshëm të naftës në rrugë detare"
25.04.2012 • lexo më tepër
NJOFTIM PËR MEDIAT
Autoriteti i Konkurrencës nderohet me çmimin “Çmimi Europian i Konsumatorëve Shqiptarë”
15.03.2012 • lexo më tepër
NJOFTIM PER SHTYP
Mbi memorandumin e mirëkuptimit ndërmjet Autoritetit të Konkurrencës (AK) dhe Drejtorisë së Përgjithshme të Patentave dhe Markave (DPPM)
07.02.2012 • lexo më tepër
NJOFTIM PARAPRAK PERQENDRIMI
Rasti: Bashkim me përthithje  ALPHA BANK  SH.A / EFG EUROBANK SH.A
02.11.2011 • lexo më tepër
Njoftim per shtyp
Mbi vendimin e Komisionit të Konkurrencës për "Gjobitjen e ndërmarrjeve pjesëmarrëse në marrëveshjen e ndaluar në tregun e prodhimit dhe tregtimit të bukës në qytetin e Vlorës, si dhe dhënien e disa ...
04.10.2011 • lexo më tepër
NJOFTIM PER MEDIAT
Për marrjen e masave të përkohshme për rivendosjen e konkurrencës në tregun shërbimit të ngarkim-shkarkimit dhe depozitimit të gazit të lëngshëm në portin "Porto Romano"
29.08.2011 • lexo më tepër
Njoftim per mediat
Për hapjen e hetimit paraprak dhe marrjen e masave të përkohshme për rivendosjen e konkurrencës në tregun shërbimit të ngarkim-shkarkimit dhe depozitimit të gazit të lëngshëm në portin "Porto Romano"
02.08.2011 • lexo më tepër
Njoftim per shtyp: Projekti prej €1 milion i BE-së forcon zbatimin e rregullave të konkurrencës së ndershme në tregun shqiptar
Njoftim per shtypProjekti i binjakëzimit prej € 1 milion i financuar nga BE mundëson Autoritetin Shqiptar të Konkurrencës të zbatojë më mirë rregullat kundër trusteve, karteleve, përqëndrimeve, si dhe ...
28.06.2011 • lexo më tepër
Njoftim per mediat: Dhuroni gjak shpetoni jete; Stafi i Autoritetit te konkurrences perfshihet ne fushaten e dhurimit te gjakut te organizuar nga Kryqi i kuq
Ju lutem gjeni bashkelidhur nje njoftim per dhurimin e gjakut te bere nga stafi i  Autoritetit te Konkurrences.
13.06.2011 • lexo më tepër
REZOLUTE PER VLERESIMIN E VEPRIMTARISE SE AUTORITETIT TE KONKURRENCES PER VITIN 2010
REZOLUTA E KUVENDIT TE SHQIPERISE
06.06.2011 • lexo më tepër
Të reja
Përmbledhje Ekzekutive e Raportit Vjetor 2016 të AK dhe sfidat për 2017.
Përmbledhje Ekzekutive e Raportit Vjetor 2016 të AK dhe sfidat për 2017.
lexo më tepër
Fjala e Kryetares së AK-së në Komisionin e Ekonomisë dhe Financave të Kuvendit të Shqipërisë.
Fjala e Kryetares së AK-së në kuadër të prezantimit të raportit të veprimtarisë  së Autoritetit të Konkurrencës për vitin 2016 në Komisionin e Ekonomisë dhe Financave – Kuvendi Shqipërisë.
lexo më tepër
Njoftim Paraprak Përqendrimi - Ferrero International S.A / Fannie May Confections Brands Inc.
Njoftim Paraprak Përqendrimi Rasti: Përftim Kontrolli: Ferrero International S.A / Fannie May Confections Brands Inc. 
lexo më tepër