English Shqip
 
 
Njoftime >> Njoftime për shtyp
Njoftim per shtyp : Raporti i monitorimit te mallrave te akcizes
Raporti i monitorimit te mallrave te akcizes
24.04.2014 • lexo më tepër
RAPORTIMI NE KOMISIONIN E EKONOMISE DHE FINANCAVE TE KUVENDIT TE SHQIPERISE
Raportimi në Komisionin për Ekonominë dhe Financat të Kuvendit në lidhje me raportin e Autoritetit të Konkurrencës për vitin 2013 dhe prioritetet 2014.
26.03.2014 • lexo më tepër
FJALA E KRYETARES SE AUTORITETIT TE KONKURRENCES NE KOMISIONIN E EKONOMISE SE KUVENDIT TE SHQIPERISE
Fjala e Kryetares ne raportimin vjetor ne Komisionin e Ekonomise ne Kuvendin e Shqiperise
19.03.2014 • lexo më tepër
Fjala e Kryetares së Autoritetit të Konkurrencës Znj. Lindita Milo(Lati)
FJALA E KRYETARES SE AUTORITETIT TE KONKURRENCES NE KONFERENCEN NDERKOMBETARE "KONKURRENCA DHE RRITJA EKONOMIKE"
05.03.2014 • lexo më tepër
KONFERENCA NDERKOMBETARE KONKURRENCA DHE RRITJA EKONOMIKE
KONKURRENCA NDERKOMBETARE DHE RRITJA EKONOMIKE
03.03.2014 • lexo më tepër
NJOFTIM PER MEDIAT
Mbi vizitën në Tiranë të kreut të UNCTAD për konkurrencën dhe mbrojtjen e konsumatorit.
05.02.2014 • lexo më tepër
Njoftim për mediat
Për mbylljen e hetimit të thelluar në tregun e telefonisë celulare me pakicë ndaj ndërmarrjes “Vodafone Albania” SHA dhe rekomandime për AKEP
29.01.2014 • lexo më tepër
NJOFTIM PËR MEDIAT
5 Dhjetori-Dita Nderkombetare e Konkurrences-Ndikimi negativ i karteleve tek shtresat e varfera.
05.12.2013 • lexo më tepër
Raporti i Progresit 2013: BE vëren përmirësime në aktivitetin e Autoritetit të Konkurrencës
Raporti i Progresit 2013: BE vëren përmirësime në aktivitetin e Autoritetit të Konkurrencës
21.10.2013 • lexo më tepër
Njoftim per shtyp: Sqarim për mediat lidhur me disa shkrime në lidhje me procedurat hetimore të Autoritetit të Konkurrencës në tregun e telefonisë së lëvizshme
Sqarim për mediat lidhur me disa shkrime në lidhje me procedurat hetimore të Autoritetit të Konkurrencës në tregun e telefonisë së lëvizshme.
18.09.2013 • lexo më tepër
Të reja
Përmbledhje Ekzekutive e Raportit Vjetor 2016 të AK dhe sfidat për 2017.
Përmbledhje Ekzekutive e Raportit Vjetor 2016 të AK dhe sfidat për 2017.
lexo më tepër
Fjala e Kryetares së AK-së në Komisionin e Ekonomisë dhe Financave të Kuvendit të Shqipërisë.
Fjala e Kryetares së AK-së në kuadër të prezantimit të raportit të veprimtarisë  së Autoritetit të Konkurrencës për vitin 2016 në Komisionin e Ekonomisë dhe Financave – Kuvendi Shqipërisë.
lexo më tepër
Njoftim Paraprak Përqendrimi - Ferrero International S.A / Fannie May Confections Brands Inc.
Njoftim Paraprak Përqendrimi Rasti: Përftim Kontrolli: Ferrero International S.A / Fannie May Confections Brands Inc. 
lexo më tepër