Tregje Prodhuese
Mbi marrjen e masave të përkohshme ndaj ndërmarrjes Bankers Petroleum Albania LTD në tregun e prodhimit dhe tregtimit të naftës bruto
21.12.2018
Komisioni I Konkurrencës, nëpërmjet vendimit nr. 578, datë 20.12.2018, vendosi: “Marrjen e masave të përkohshme ndaj ndërmarrjes Bankers Petroleum Albania LTD në tregun e prodhimit dhe tregtimit të naftës bruto”   

Klikoni linkun për të parë vendimin e plotë.