English Shqip
 
 
Aktivitete >> Kombëtare
Memorandum Mirekuptimi mes Autoritetit te Konkurrences dhe Zyres per Mbrojtjen e Qytetareve.
Në daten18.05.07 u nënshkrua memorandumi i mirëkuptimit midis:
18.05.2007 • lexo më tepër
Memorandum Mirekuptimi mes Autoritetit te Konkurrences dhe METE
Në daten 7.05.07 u nënshkrua memorandumi i mirëkuptimit midis
07.05.2007 • lexo më tepër
Memorandum Mirekuptimi mes Autoritetit te Konkurrences dhe Ministrise se Bujqesise, Ushqimit dhe Mbrojtjes se Konsumatorit.
Në daten 23.01.07 u nënshkrua memorandumi i mirëkuptimit midis
23.01.2007 • lexo më tepër
Memorandum Mirekuptimi mes Autoritetit te Konkurrences dhe Entit Rregullator te Energjitikes.
Në daten 17.01.07 u nënshkrua memorandumi i mirëkuptimit midis:
17.01.2007 • lexo më tepër
Memorandum Mirekuptimi mes Autoritetit te Konkurrences dhe KKRT.
Në datën 05.12.06 mes Autoritetit të Konkurrencës dhe Këshillit Kombëtar te Radios dhe Televizionit u nënshkrua nje memorandum mirëkuptimi për përcaktimin e fushave dhe mënyrave të bashkëpunimit për vendosjen dhe garantimin e ...
05.12.2006 • lexo më tepër
Të reja
Përmbledhje Ekzekutive e Raportit Vjetor 2016 të AK dhe sfidat për 2017.
Përmbledhje Ekzekutive e Raportit Vjetor 2016 të AK dhe sfidat për 2017.
lexo më tepër
Fjala e Kryetares së AK-së në Komisionin e Ekonomisë dhe Financave të Kuvendit të Shqipërisë.
Fjala e Kryetares së AK-së në kuadër të prezantimit të raportit të veprimtarisë  së Autoritetit të Konkurrencës për vitin 2016 në Komisionin e Ekonomisë dhe Financave – Kuvendi Shqipërisë.
lexo më tepër
Njoftim Paraprak Përqendrimi - Ferrero International S.A / Fannie May Confections Brands Inc.
Njoftim Paraprak Përqendrimi Rasti: Përftim Kontrolli: Ferrero International S.A / Fannie May Confections Brands Inc. 
lexo më tepër