English Shqip
 
 
Aktivitete >> Kombëtare
Memorandum bashkepunimi mes Autoritetit te Konkurrences dhe Dhomes se Tregtise dhe Industrise
Autoriteti i Konkurrencës dhe Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë nënshkruajnë një marrëveshje bashkëpunimi. Në mjediset e Hotel Tirana International u nenshkrua marrëveshja e bashkëpunimit midis ...
08.04.2008 • lexo më tepër
Memorandum Mirekuptimi mes Autoritetit te Konkurrences dhe Drejtorise se Pergjithshme te Doganave.
Në datën 17.12.2007 Autoriteti i Konkurrencës, përfaqësuar nga kryetarja Lindita Milo (Lati) dhe drejtori i Përgjithshëm i Doganave, Përparim Dervishi, nënshkruan nje marrëveshje bashkëpunimi me qellim garantimin e konkurrencës se ndershme ...
17.12.2007 • lexo më tepër
Memorandum Mirekuptimi mes Autoritetit te Konkurrences dheAgjensise se Prokurimeve Publike.
Në daten 10.12.07 u nënshkrua memorandumi i mirëkuptimit midis:
10.12.2007 • lexo më tepër
Memorandum Mirekuptimi mes Autoritetit te Konkurrences dhe Entit Rregullator te Telekomunikacioneve.
Në daten 29.08.07 u nënshkrua memorandumi i mirëkuptimit midis: Autoritetit të Konkurrencës, përfaqësuar nga Kryetari Znj.Lindita MILO (LATI) dhe Entit Rregullator të Telekomunikacioneve, (në vijim: ERT) me seli "Myslym Shyri, Nr. 43 Tiranë përfaqësuar nga Kryetari i ...
29.08.2007 • lexo më tepër
Memorandum Mirekuptimi mes Autoritetit te Konkurrences dhe Bankes se Shqiperise.
Në  datën 17.07.2007, në mjediset e Bankës së Shqipërisë, u nënshkrua Memorandumi i Mirëkuptimit në fushën e mbrojtjes e konkurrencës së ...
17.07.2007 • lexo më tepër
Memorandum Mirekuptimi mes Autoritetit te Konkurrences dhe Drejtorise se Pergjithshme te Tatimeve
Në daten 21.12.06 u nënshkrua memorandumi i mirëkuptimit midis: Autoritetit të Konkurrencës, përfaqësuar nga Kryetari Znj.Lindita MILO (LATI) dhe Drejtorisë se Përgjithshme të Tatimeve (në vijim DPT), përfaqsuar nga Titullari ...
21.06.2007 • lexo më tepër
Të reja
Vendim nr. 471, datë 25.07.2017
Vlerësimi si jashtë kompetence i ankesës së ‘Ora’ sh.a dhe përcjellja e ankesës pranë Autoritetit të Mediave Audiovizive.
lexo më tepër
Njoftim Paraprak Përqendrimi - TELEKOM SLOVENIJE d.d / IZI MOBIL TELEKOMUNIKACIJE d.d
Autoriteti i Konkurrencës ka marrë njoftimin e transaksionit të realizuar me anë të “Marrëveshjes për blerjen e aseteve”, të nënshkruar me datë 30 Qershor 2017 nëpërmjet të cilës synohet të realizohet blerja e aseteve të IZI  MOBIL Telekomunikacije d.d ...
lexo më tepër
Vendim nr. 465, datë 20.06.2017
Autorizimi i përqendrimit të realizuar nëpërmjet përftimit të kontrollit mbi shitjen dhe transferimin e kuotës prej 49% të ndërmarrjes ITD SHPK, nga INVESTMENT JOTI-INFOSOFT GROUP SHPK tek Balfin SHPK
lexo më tepër