English Shqip
 
 
Aktivitete >> Kombëtare
Diskutimi me Universitetin e Tiranës mbi rishikimin e dokumentit të Politikës Kombëtare të Konkurrencës
Diskutimi me Universitetin e Tiranës mbi rishikimin e dokumentit të Politikës Kombëtare të Konkurrencës Ditën e enjte, datë 24.03.2016, ora 11.00 në ambjentet e Rektoratit të Universitetit të Tiranës përfaqësuesit e Autoritetit të Konkurrencës diskutojnë me ...
24.03.2016 • lexo më tepër
Njoftim për shtyp
“Mbi zhvillimin e një workshop-i për politikën dhe ligjin e konkurrencës me përfaqësues të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë, Drejtorisë Rajonale të Tatimeve dhe Universitetit të Gjirokastrës” Ditën e martë, datë 25 nëntor 2014, në ...
27.11.2014 • lexo më tepër
Autoritetet Shqiptare dhe Kosovare të Konkurrencës organizojnë një tryezë pune të përbashkët
Prizren, Maj 2012 – Autoritetet e mbrotjes së konkurrencës, të Shqipërisë dhe Kosovës, kanë organizuar një tryezë pune të përbashkët për të diskutuar mbi eksperiencat reciproke për zbatimin e legjislacionit dhe praktikën e punës në këto dy vende.
17.05.2013 • lexo më tepër
Autoriteti i Konkurrences dhe Autoriteti i Aviacionit Civil nenshkruajne memorandum bashkepunimi
Njoftim për mediat Mbi memorandumin e mirëkuptimit ndërmjet Autoritetit të Konkurrencës (AK) dhe Autoritetit të Aviacionit Civil (AAC) Tiranë 18 tetor 2012 – Autoriteti i Konkurrencës dhe Autoritetit të Aviacionit Civil (në vijim AAC) nënshkruan një memorandum ...
18.10.2012 • lexo më tepër
Takimi i Autoritetit te Konkurrences me AKEP
http://www.akep.al/sq/component/content/article/15-njoftime-a-aktivitete-/171-takim-akep-me-ak
25.06.2012 • lexo më tepër
Fjala e Kryetares se AK ne Komisionin e Ekonomise
Fjala e kryetares se AK ne Komisionin e Ekonomise se Kuvendit te Shqiperise.
11.03.2010 • lexo më tepër
Të reja
Njoftim për shpallje fituesi
Për pozicionin, Drejtor i Drejtorisë së Mbikqyrjes Tregjeve të Shërbimit Jo/Prodhuese
lexo më tepër
Njoftim për shpallje rezultate konkurimi
Shpallja e rezultateve të konkurimit për pozicionin Drejtor i Mbikqyrjes Tregjeve të Shërbimit Jo/Prodhuese.
lexo më tepër
Mbi procedurat e konkurrimit për një pozicion në Autoritetin e Konkurrencës
Mbi procedurat e konkurrimit për pozicionin “Drejtor i Drejtorisë së Mbikëqyrjes së Tregjeve të Shërbimit/Jo Prodhuese në Autoritetin e Konkurrencës
lexo më tepër